My Kind of Art

Historien bakom My-Muggen

Efter att ha renoverat köket letade jag efter porslin som skulle passa, utan resultat. Jag ville ha något stilrent, hållbart och med motiv från vår nordiska fauna. Jag beslutade mig för att designa en egen serie som jag döpte till MYMUGGEN. För närvarande finns två kollektioner, VILDMARK och JAKTHUND.

Motiven är handmålade i en blandteknik mellan akryl och akvarell. Vi beställer dekaler av originalmålningarna som vi monterar på varje mugg för hand, en efter en, vilket gör att varje mugg blir unik och ett eget hantverk. MYMUGGEN är gjord i stengods av märket Sagaform, de rymmer 25cl och tål maskindisk eftersom vi bränner fast dekalerna i vår egen keramikugn till 800 grader. Pigmentet smälter då samman med glasyren vilket gör MYMUGGEN hållbar utan risk att motivet kommer blekna med tiden. Keramikugnen drivs av el från vår egen solcellsanläggning.

Säljarens produkter

Visar 1–78 av 156 resultat

Kontaktuppgifter

Villkor

Frakt

Dessa villkor gäller när du beställer produkter från:

My Kind of Art, My Hansson, 900924-4949
Källbergsbo 130, 82473 Delsbo
Telefon: 076-806 10 02
E-post: info@myhansson.com


Pris, leverans och retur

Alla priser visas i SEK inklusive moms.
Fraktkostnader och moms redovisas i kassan.
Vi skickar leveranserna med Postnord.

Leveranstiden är normalt inom 1 vecka men kan variera beroende på lagersaldo och säsong.
Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning meddela oss på info@myhansson.com. Produkterna ska returneras väl embalerat och i oanvänt skick.

Returer skickas till:
My Kind of Art
Källbergsbo 130
82473 Delsbo

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.